Παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στα Χανιά: : Πως ξεκινήσαμε.

Πολλοί από τους επισκέπτες μας στις κριτικές τους μας αναφέρουν ως ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στα Χανιά. Αυτό αποτελεί για εμάς τιμή, καθώς το Despina Studios βρίσκεται στην παραθαλάσσια περιοχή της Αγίας Μαρίνας Χανίων, μόλις 8 χιλιόμετρα από την πόλη. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας βρίσκονται μόλις 30 μέτρα μακριά από την αμμώδη παραλία της Αγίας μαρίνας η οποία είναι ιδανική για τις καλοκαιρινές σας διακοπές στην Κρήτη. Σε αυτή την δημοσίευση από το Blog μας θα σας ενημερώσουμε για το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας στα Χανιά: Πως ξεκινήσαμε, ποιοι είμαστε, και τι πιστεύουμε για τον ελληνικό τουρισμό και την Κρητική φιλοξενία.

Τα βασικά: Πως ξεκίνησε το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο διαμερισμάτων μας στην Κρήτη.

Το παραλιακό ξενοδοχείο μας στα Χανιά ξεκίνησε το 2004, και είναι πρακτικά καινούργιο μιας και εγώ (Γιώργος, ιδιοκτήτης) συνεχώς ανακαινίζω το ξενοδοχείο μου δίπλα στην παραλία, τον εξοπλισμό μου και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μου στα Χανιά κάθε χρόνο. Παρακολουθώ συνεχώς τις κριτικές των πελατών  και συνεχώς προσπαθώ να τους δώσω τις καλύτερες διακοπές στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Αγίας Μαρίνας και στο ξενοδοχείο μου στα Χανιά.

Πριν από το 2004 το Despina Studios ήταν μόνο μια ιδέα στο μυαλό του πατέρα μου. Υπήρχε όμως ο παραλιακός χώρος για το ξενοδοχείο στην Αγία Μαρίνα Χανίων η οποία αποτελεί ένα παραλιακό τουριστικό θέρετρο για την Κρήτη. Εκτός από την ιδέα για το ξενοδοχείο στα Χανιά όπου υπήρχε, τα χρήματα δεν αρκούσαν. Προσεκτικές οικονομίες χρόνων από τον πατέρα μου,  ο οποίος ήταν φούρναρης σε μία στρατιωτική βάση ήταν αρκετές μόνο για τα θεμέλια του κτηρίου, τα οποία και ανοίξαμε την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 

Despina Studios Agia Marina - Reception Desk Area-παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στα Χανιά - Δέσποινα Στούντιος

Παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στα Χανιά – Δέσποινα Στούντιος- Χώρος υποδοχής                                                                                                                                                               

Δέσποινα Στούντιος : Παραλιακό ξενοδοχείο διαμερισμάτων στα Χανιά-Πως συνεχίσαμε.

Αν και αισιόδοξοι, τα χρήματα δεν ήταν αρκετά, και μόλις είχαμε ολοκληρώσει τον σκελετό του παραλιακού ξενοδοχείου μας αυτά τελείωσαν. Παρά τις αντιλήψεις τις εποχής, αποφασίσαμε να μην δανειστούμε για να κατασκευάσουμε το ξενοδοχείο στην Αγία Μαρίνα. Αντιθέτως, αποφασίσαμε να προσθέτουμε λίγα πράγματα κάθε χρόνο σε αυτό ώστε να έχουμε ένα σωστό ξενοδοχείο και να μην προβούμε σε δάνεια που θα είχαν μεγάλη δυσκολία αποπληρωμής στο μέλλον.

Despina Studios Hotel in Agia Marina Chania- Sea View Rooms (Room 205)

Ξενοδοχείο με θέα θάλασσα στα Χανιά- Δωμάτιο 205- Δέσποινα Στούντιος

Το παραλιακό μας ξενοδοχείο στο μεσοδιάστημα.

Στα πρώτα χρόνια όλα ήταν πρωτόγονα. Μια μικρή τηλεόραση, κρεββάτι και φώτα και ένα απλό μπάνιο ήταν τα μόνα πράγματα που είχε το ξενοδοχείο με θέα που κατασκευάσαμε στα Χανιά. Αν και εξαιτίας της τοποθεσίας του καταφέραμε μεγάλη πληρότητα ακόμα και τα πρώτα χρόνια. Με τις οικονομίες και την δεύτερη δουλειά μου ως οδηγός σε μια τοπική επιχείρηση κατάφερα- χρόνο με τον χρόνο- να εγκαταστήσω ένα παραλιακό ξενοδοχείο με θέα το οποίο είναι φημισμένο, σε καλή τιμή και πολύ κοντά στην παραλία. Οι άριστες παρεχόμενες υπηρεσίες και η καθαριότητα των διαμερισμάτων του ξενοδοχείου σχολιάζονται θετικά από όλους τους πελάτες μου.

Τι προσφέρουμε.

Το ξενοδοχείο και τα διαμερίσματα μου στα Χανιά η καθαριότητα και οι ανταγωνιστικές υπηρεσίες είναι μεγάλης σημασίας. Κοντά στην παραλία, και με θέα θάλασσα τα δωμάτια του ξενοδοχείου μου παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες σε όποιον κάνει διακοπές στα Χανιά. Το ξενοδοχείο μου προσφέρει 8 στούντιο, 4 με θέα θάλασσα που προορίζονται για 2 ενήλικες και 4 που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 3 ενήλικες και προσφέρουν θέα στην θάλασσα από το ξενοδοχείο καθώς και θέα στα βουνά της Αγίας Μαρίνας και Πλατανιά Χανίων.

 

Agia Marina Beach View Studio for 2 adults -Room 205

Ξενοδοχείο με θέα θάλασσα ιδανικό για ζευγάρια- Διακοπές στα Χανιά- Despina Studios

Που ξεχωρίζουμε.

Από πολύ νωρίς αποφάσισα να προσφέρω στους πελάτες μου άριστες υπηρεσίες, προσοχή στην λεπτομέρεια και ένα επίπεδο εμπιστοσύνης που τους κάνει να νοιώθουν σαν το σπίτι τους και να θέλουν να επιστρέψουν για διακοπές στα Χανιά. Πιστεύω πως μόνο έτσι μπορεί κάποιος να έχει ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στην Κρήτη αλλά και γενικά, μιας και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι μεγάλες επιχειρήσεις ωθούν τις μικρότερες εκτός λειτουργίας.

Οι ευχαριστημένοι φίλοι μου (δεν αναφέρομαι στους επισκέπτες ως πελάτες) που επιστρέφουν στα στούντιο μου για πάνω από μια δεκαετία είναι αυτό που με κάνει περήφανο και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και να ανακαινίζω τα δωμάτια του ξενοδοχείου  και τις υπηρεσίες μου ώστε να είμαι πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Agia Marina Beach View Studios

Ξενοδοχείο και στούντιο στην παραλία της Αγίας Μαρίνας

Ποια τα επόμενα βήματα; 

Η νέα εποχή στα ξενοδοχεία στα Χανιά είναι απαιτητική και πάντα προσπαθώ να δίνω υπηρεσίες που οι επισκέπτες ζητούν. Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για βίλες στην περιοχή, και το χωριό μου στην περιοχή του Αποκόρωνα θα είναι σύντομα έτοιμο να υποδεχτεί το νέο εγχείρημα με όνομα Villa Despina που είναι ιδανική ευκαιρία για όσους ψάχνουν ζωή στο βουνό και τουρισμό έξω από τα συνηθισμένα. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα και για αυτό.

Πως μπορώ να κλείσω διακοπές στα Χανιά στο παραλιακό ξενοδοχείο Despina;

Κανονικά , το ξενοδοχείο είναι έτοιμο να δεχτεί νέες κρατήσεις -ακόμα και για το επόμενο έτος- από πολύ νωρίς. Ενημερωμένες τιμές και διαθεσιμότητα μπορείτε να βρείτε στην σελίδα κρατήσεων, η οποία είναι ασφαλής, ενημερωμένη, και διαχειρίζεται από εμάς.

Despina Studios Sea View Studios in Chania- Agia Marina Beach

Ξενοδοχείο με Θέα- Δέσποινα Στούντιος

Μια συμβουλή από το Despina Studios.

Ενημερώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας προσφέροντας στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών. Μπορείτε να μας ρωτήσετε για τις νέες μας εκδρομές και τις μεταφορές μας σε απομακρυσμένες παραλίες και όπου θέλετε να πάτε στο όμορφο νησί μας. Το Despina Studios ακούει τις ανάγκες σας και προσπαθεί να σας προσφέρει τις καλύτερες διακοπές που είχατε ποτέ στα Χανιά!

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!