Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Αγία Μαρίνα Χανίων – Οδηγίες & Συμβουλές

Η ενοικίαση αυτοκινήτου ή ποδηλάτου είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξερευνήσετε μερικές από τις ομορφιές του νησιού, ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε κάποιες παραμέτρους. Το ξενοδοχείο μας στα Χανιά είναι δίπλα σας για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά: Η προσέγγισή μας

Τα Χανιά είναι ένα προηγμένο τουριστικά μέρος, τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, επομένως οι εταιρείες κάνουν συχνά προσφορές και πακέτα εκπτώσεων, επομένως χρειάζεστε καλή έρευνα αγοράς για να επιτυγχάνετε πάντα καλύτερες τιμές για την ποιότητα του αυτοκινήτου και τις ημέρες μίσθωσης.

car & bike rental in Chania Crete - Despina Studios Hotel Agia Marina Chania

Όσοι ενδιαφέρονται για τη μακροχρόνια μίσθωση μπορούν να διαπραγματευτούν μια δωρεάν ημέρα ή μια καλύτερη συνολική τιμή. Πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στον τύπο αυτοκινήτου που θα επιλέγατε, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας πριν επιλέξετε οποιοδήποτε όχημα, είναι απαραίτητο να κάνετε επιμελή έλεγχο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν σοβαρές ζημιές ή τεχνικές προβλήματα.

Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στην Αγία Μαρίνα Χανίων (Χωρίς Προκαταβολή – Χωρίς Πιστωτική Κάρτα)

Διακοπές στα Χανιά Κρήτης: Αυτοκίνητο- Ποδήλατο ή Μηχανή

Μια κοινή ερώτηση που μας κάνουν πολλοί από τους πελάτες μας είναι αν πρέπει να νοικιάσουν αυτοκίνητο, ποδήλατο ή μηχανή: Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, καθώς κάθε επιλογή έχει τα προνόμιά της. Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεγάλες αποστάσεις, να ανακαλύψετε ερημικές παραλίες ή ακόμα και να φτάσετε σε κάποιους από τους άλλους νομούς της Κρήτης, τότε η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι ιδανική για εσάς.

rent a car in chania - chania car rental

Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε να επωφεληθείτε από την τοποθεσία του ξενοδοχείου μας με θέα στη θάλασσα και να ταξιδέψετε γρήγορα και φθηνά προς το κέντρο της πόλης, η ενοικίαση ενός ποδηλάτου είναι επίσης μια σοφή ιδέα. Τα ποδήλατα μπορούν επίσης να σας οδηγήσουν σε ερημικές παραλίες και μέρη εξαιρετικής ομορφιάς καθώς είναι ευκίνητες και πρακτικές. Συμβουλή μπόνους: Τα ποδήλατα είναι τα καλύτερα για τον καλοκαιρινό καύσωνα, καθώς το ελληνικό κλίμα είναι ένα ζεστό κλίμα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Για όσους είναι αθλητικοί, η ενοικίαση ποδηλάτου είναι μια κορυφαία ιδέα: Το ξενοδοχείο μας προσφέρει ιδέες για πολλά μονοπάτια, σημεία με φυσική ομορφιά και μονοπάτια ιδανικά για να εξερευνήσετε τη φύση και την άγρια φύση στα Χανιά. Υπάρχουν πολλοί τουρίστες που θα ήθελαν να ασκηθούν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κρήτη και το ποδήλατο είναι μια ιδανική επιλογή που συνδυάζει άσκηση, αλληλεπίδραση με τη φύση και πρακτικότητα.

Έλεγχος ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου: Σημαντικά πράγματα

Εάν εντοπίσετε κάποιο ελάττωμα ή ζημιά, θα πρέπει να το αναφέρετε στην εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων για να αποφύγετε πιθανώς μελλοντικές παρεξηγήσεις σχετικά με συγκεκριμένες ζημιές που μπορεί να προκλήθηκαν από προηγούμενο μισθωτή. Επίσης πριν επιλέξετε το όχημα πρέπει να οδηγήσετε και να ελέγξετε ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει και δεν υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

rent a car in agia marina chania- Despina Studios Car rental

Επιπλέον, βεβαιωθείτε για την παρουσία ενός βοηθού οδικής ασφάλειας στο όχημα που θα σας βοηθήσει σε περίπτωση ατυχήματος και κατά την πρόσληψη θα πρέπει να λάβετε το νόμιμο έγγραφο μίσθωσης που πρέπει να έχετε σε αστυνομικό έλεγχο. Σημαντική είναι επίσης η ποσότητα βενζίνης στο ρεζερβουάρ που πρέπει να γεμίσει στην επιστροφή του οχήματος, ενώ σε οποιεσδήποτε εκδρομές πρέπει να τηρείτε τους κανόνες οδικής ασφάλειας, να μην καταναλώνετε καθόλου αλκοόλ και να έχετε έγκυρη και συμβατή άδεια οδήγησης που πρέπει να τηρείτε το όχημα που οδηγείτε.

Τιμές καυσίμων στην Κρήτη

Μια καλή ερώτηση που αντιμετωπίζουμε στο ξενοδοχείο μας στα Χανιά είναι σχετικά με τις τιμές των καυσίμων. Σε γενικές γραμμές, η Κρήτη έχει ακριβές τιμές καυσίμων, επομένως είναι καλή ιδέα να νοικιάσετε αυτοκίνητο ντίζελ αντί βενζίνης. Τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα είναι πιο αποδοτικά στην κατανάλωση καυσίμου, καθώς και οι τιμές του ντίζελ στην Κρήτη είναι φθηνότερες σε σύγκριση με τη βενζίνη, ώστε να έχετε διπλή οικονομία.

Μπορεί να γίνει ενδελεχής έλεγχος των τιμών του φυσικού αερίου στην Κρήτη , προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι δεν θα κάνετε υπερβολικές δαπάνες στο φυσικό αέριο. Κάθε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Κρήτη είναι υποχρεωμένο να διαθέτει ειδικό μηχανισμό για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε τον σωστό όγκο βενζίνης/ντίζελ στη σωστή τιμή.