Έχοντας ήδη 15 χρόνια εμπειρία στον τουρισμό της Κρήτης, το ξενοδοχείο μας στα Χανιά σε συνεργασία με έμπειρο ξεναγό σας προσφέρει εκδρομές μακριά από τον μαζικό τουρισμό και με μεγάλη εξειδίκευση ώστε να έχετε μια ιδιωτική ξενάγηση χωρίς προηγούμενο.

Το βιογραφικό του ξεναγού σας

Από πολύ μικρή ηλικία είχα ονειρευτεί να εργάζομαι στον τουριστικό κλάδο της Κρήτης και να διαφωτίζω τους επισκέπτες για τους ανθρώπους της Κρήτης, την κουλτούρα της, την ιστορία και την αρχαιολογία του νησιού.Έχοντας σπουδάσει Ιστορία & Αρχαιολογία (ΒΑ) & Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (MSc) αποφάσισα να συνδυάσω τις γνώσεις μου και το πάθος μου για την παγκόσμια ιστορία, το περιβάλλον και την λαογραφία σε μια σειρά εκδρομών. Έχοντας εξειδικευμένη γνώση στην Ιστορία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου προσφέρω ποιοτικές, ιδιωτικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες.

ξεναγήσεις στα Χανιά Κρήτης

Προωθώντας την τοπική κουλτούρα και προσφέροντας προστιθέμενη αξία στον επισκέπτη

Είτε επιλέξετε μια εξερεύνηση ή μια εξειδικευμένη ιστορική εκδρομή, ο σχεδιασμός των εκδρομών σας προσφέρουν αξέχαστες στιγμές και ποιοτικό χρόνο με τον ξεναγό σας- μαζί με την ιδιωτικότητα που επιθυμείτε.

Samaria Gorge- Water in the Samaria Gorge
εκδρομές ιστορίας Χανιά Ρέθυμνο - ιστορικές ξεναγήσεις Χανιά Ρέθυμνο

Πάθος για εκδρομές

Οι εξειδικευμένες μας εκδρομές είναι οργανωμένες ώστε να έχουν ξεχωριστό χαρακτήρα και σεβασμό στις κοινωνίες της Κρήτης και το παρελθόν του νησιού μας. Ανακαλύπτοντας άγνωστα μονοπάτια, λαογραφικούς θησαυρούς και εγκαταλειμμένα μνημεία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αποδεικνύουμε το πάθος μας για ξεναγήσεις και κάνουμε την ημερήσια σας εκδρομή μια αξιομνημόνευτη ανάμνηση.