Εκδρομή στο νησί της Σαντορίνης από τα Χανιά. Επιβιβαστείτε σε ένα σύγχρονο καράβι και εκμεταλλευτείτε την κοντινή απόσταση της Κρήτης με την Σαντορίνη, το στολίδι του Αιγαίου Πελάγους. Δείτε ένα από τα πιο όμορφα και ρομαντικά ελληνικά νησιά! Το νησί είναι χτισμένο στα απομεινάρια ηφαιστειακής γης, η έκρηξη της οποία φαίνεται να ήταν και η αφορμή για την καταστροφή του Μινωικού πολιτισμού .

Η έκρηξη στην Θήρα, την πρωτεύουσα της Σαντορίνης είναι για πολλούς η αφορμή για υποθέσεις ακόμα και για την χαμένη πόλη της Ατλαντίδας: Μερικά σημεία από την εκδρομή στην Σαντορίνη είναι οι στάσεις στην Οία, Καμάρι, Περίσσα, Ημεροβίγλι, Θηρασία και στον Πύργο.

Παίρνουμε το καράβι από το λιμάνι του Ρεθύμνου, στο οποίο πάμε με λεωφορείο. Έπειτα από 2.5 ώρες ταξιδιού φθάνουμε στην Σαντορίνη, όπου έμπειροι ξεναγοί μας ενημερώνουν για την παράδοση και την ιστορία του νησιού. Γίνονται στάσεις στην Οία και την Φηρά ώστε να απολαύσουμε το τοπίο και την υπέροχη θέα. Έπειτα, είτε επιλέγετε να μείνετε στην Φηρά,την πρωτεύουσα του νησιού, είτε συνεχίζετε την εξερεύνηση στις παραλίες της Σαντορίνης, όπως την Περίσσα και τον Περίβολο.

  • Απόσταση από την τοποθεσία του ξενοδοχείου μας: 1 Ώρα
  • Ώρα αναχώρησης από το ξενοδοχείο: 05:25
  • Επιστροφή στο ξενοδοχείο: 23:00

Απο Απρίλιο μέχρι Οκτώμβριο

Μεταφορά από το ξενοδοχείο

Έμπειρος Συνοδός

Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά

Πληροφορίες Εκδρομής

Μάιος- Ιούνιος: Τρίτη- Κυριακή

Ιούλιος- Αύγουστος- Σεπτέμβριος-Οκτώβριος: Τρίτη- Κυριακή

Τιμή: 170€ ανά άτομο

Επιπλέον Χρεώσεις- Σημειώσεις

Για όλα τα παιδιά από 3 ετών έως 12 ετών, – 50 % στο εισιτήριο λεωφορείου

Τα παιδιά 2- 4 ετών δωρεάν

Τα παιδιά 4- 10 ετών πληρώνουν -50% στην τιμή της εκδρομής

Εκδρομή στο ηφαίστειο: 20 ανά άτομο / αν υπάρχει διαθεσιμότητα (παιδιά έκπτωση 50%)