1-> Πώς θα έρθω στο Ξενοδοχείο από το αεροδρόμιο;
Το Αεροδρόμιο βρίσκεται 25 χλμ μακριά, ωστόσο υπάρχουν ταξί καθώς και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Ο δρόμος δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες ενώ υπάρχουν και πινακίδες για να σας καθοδηγήσουν.

2-> Πως θα έρθω στο Ξενοδοχείο από το λιμάνι;
Το λιμάνι της Σούδας βρίσκεται 15 χλμ μακριά, ωστόσο υπάρχουν ταξί, καθώς και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Η διαδρομή είναι εύκολη αφού υπάρχουν πινακίδες καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής γίνεται μέσο της εθνικής οδού.

3-> Πόσο μακριά είναι η παραλία από το Ξενοδοχείο;
Η παραλία βρίσκεται 30μ μακριά από το ξενοδοχείο, κυριολεκτικά 1 λεπτό μακριά από τα Δωμάτια.

4-> Υπάρχουν θαλάσσια σπορ στην παραλία;
Στην παραλία υπάρχουν αθλητικές δραστηριότητες καθώς και extreme sports για τους “τολμηρούς” που ψάχνουν κάτι το διαφορετικό. Η περιοχή επίσης προσφέρει πολλές βραβευμένες παραλίες στα Χανιά καθώς και μουσεία , μοναστήρια και ευκαιρίες για πεζοπορία.

5-> Υπάρχει χώρος για το αυτοκίνητο μου;
Πίσω από το ξενοδοχείο υπάρχει επαρκής χώρος για αυτοκίνητα, ο οποίος φυσικά προσφέρεται Δωρεάν.

Vacation in Chania Hotel Despina Studios in Agia Marina main view6-> Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κρεβάτι για μωρά;
Στα δωμάτια υπάρχει η δυνατότητα για τοποθέτηση παιδικού κρεβατιού, εφ’ όσον ζητηθεί όπου και φυσικά παρέχεται Δωρεάν.

7-> Υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο;
Στο ξενοδοχείο υπάρχει ασύρματη πρόσβαση (Wi-Fi)στο ίντερνετ, η οποία προσφέρεται και αυτή χωρίς επιπλέων χρέωση.

8-> Υπάρχει η δυνατότητα για παροχή πρωινού;
Υπάρχει η δυνατότητα της παροχής πρωινού η οποία όμως παρέχεται σε συνεργασία με γειτονικό εστιατόριο,30 μέτρα μακριά από το Ξενοδοχείο.

9-> Υπάρχουν δραστηριότητες που θα μπορούσαν να κάνουν τα παιδιά μου;
Στην περιοχή υπάρχουν πολλές υποδομές (μπιλιάρδο, ποδόσφαιρο, ίντερνετ καφέ) που θα κρατήσουν με τον καλύτερο τρόπο-απασχολημένα τα παιδιά σας.

10-> Υπάρχουν ταξί, λεωφορεία, φαρμακεία σε κοντινή απόσταση;
Όλα τα παραπάνω βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το Ξενοδοχείο, συγκεκριμένα στάση υπάρχει 5 μέτρα μακριά, ενώ φαρμακείο και ταξί βρίσκονται 100 μέτρα μακριά.

11-> Είναι οι διακοπές στα Χανιά ένας ασφαλής προορισμός;
Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου πληρούν τις προϋποθέσεις ασφαλείας, καθώς και η τουριστική αστυνομία βρίσκεται επί ποδός. Για πάν ενδεχόμενο από το ξενοδοχείο προσφέρονται και ατομικά χρηματοκιβώτια σε κάθε δωμάτιο.

12-> Πού θα αγοράσω παραδοσιακά κρητικά προϊόντα;
Η περιοχή είναι γεμάτη από μαγαζιά και επιχειρήσεις που πωλούν παραδοσιακά κρητικά προϊόντα τα οποία φυσικά καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Για κάθε κράτηση από το σύστημα κρατήσεων μας έχετε προνόμια και προσφορές  καθώς και ένα πακέτο με παραδοσιακές κρητικές γεύσεις εντελώς δωρεάν!

13-> Πού θα ακούσω παραδοσιακή κρητική μουσική;
Στην περιοχή υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που διοργανώνουν αρκετά συχνά “κρητικές βραδιές” και σχετικές γιορτές για τους λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής.

Traditional Cretan Dakos- Cretan products14-> Πώς θα δω μουσεία, εκκλησίες και αρχαιολογικούς χώρους;
Στην περιοχή υπάρχουν πολλά τουριστικά γραφεία που διοργανώνουν τέτοιου είδους αποδράσεις, ωστόσο μπορεί κάποιος και μεμονωμένα να το κάνει αφού παρέχονται πληροφορίες και υλικό από πολλά σημεία καθώς και από τους υπευθύνους της υποδοχής.

15-> Πού θα ρωτήσω για εκδρομές στις διακοπές μου στα Χανιά;
Υπάρχουν πολλά τουριστικά γραφεία στην περιοχή όπου παρέχουν πληροφορίες ενώ και μεμονωμένα κάποιος μπορεί να ενημερωθεί είτε συλλέγοντας πληροφορίες από διάφορα σημεία καθώς και από τους υπευθύνους της υποδοχής.

16-> Που υπάρχουν καλές ταβέρνες;
Υπάρχουν πολλές καλές ταβέρνες στην περιοχή ενώ περαιτέρω πληροφορίες μπορεί κάποιος να βρει από τουριστικούς οδηγούς, από τους ντόπιους και από τους υπεύθυνους της υποδοχής.

17-> Έρχομαι πρώτη φορά διακοπές στα Χανιά: Που θα νοικιάσω αμάξι;
Στην περιοχή υπάρχουν πολλές εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων που καλύπτουν τις ανάγκες, ωστόσο συμβουλές και λύσεις μπορεί να δώσει κι ο υπεύθυνος επί της υποδοχής.

18-> Η τελική τιμή αφορά άτομο ή δωμάτιο;
Η τιμή που σας έχει δοθεί με διαφόρους τρόπους από το κατάλυμα αφορά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και σχεδόν πάντα (αν δεν αναφέρεται στους όρους κράτησης διαφορετικά) μαζί με κλιματισμό. Συνεπώς δεν υπάρχει κάποια κρυφή χρέωση κατά την διαμονή σας στο Despina Studios.

19-> Δίνονται δωρεάν Πτυσσόμενα Κρεβάτια;
Για να μάθετε αυτή την δυνατότητα η οποία έχει μικρή χρέωση, πρέπει να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά με το Ξενοδοχείο, καθώς σε μερικούς τύπους δωματίων η παραπάνω επιλογή δεν είναι δυνατή.

20-> Μπορώ να κάνω κράτηση χωρίς πιστωτική κάρτα;
H παραπάνω επιλογή είναι εφικτή, στην ηλεκτρονική σας επικοινωνία όμως με το ξενοδοχείο θα σας ζητηθούν τα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς και η αποστολή του αντιγράφου του αεροπορικού-ακτοπλοϊκού εισιτηρίου σας. Ενδέχεται να χρειαστεί και μια κατάθεση συμβολικού ποσού σε Τράπεζα.

21-> Τί άλλες χρεώσεις υπάρχουν στο Ξενοδοχείο;
Η μόνη χρέωση έκτος κράτησης είναι το χρηματοκιβώτιο, ή κάποιο πακέτο εκδρομών που πιθανόν να αγοράσετε. Σε σπάνιες περιπτώσεις δεν περιλαμβάνεται στην τιμή ο κλιματισμός, όμως αυτό θα ορίζεται ξεκάθαρα στην φόρμα της κράτησης σας.

22-> Mπορώ να πληρώσω με Πιστωτική Κάρτα κατά τις διακοπές μου στα Χανιά ;
Υπάρχει η επιλογή να πληρώσετε και με πιστωτική κάρτα οπότε μπορείτε να διαλέξετε όποιο τρόπο πληρωμής επιθυμείτε. Για ηλεκτρονικές κρατήσεις μέσα από την μηχανή κρατήσεων μας  απαιτείται πιστωτική κάρτα για λόγους ασφαλείας.

23-> Η ώρα άφιξης, μου φαίνεται να είναι πολύ αργά το βράδυ, ή νωρίς το πρωί. Τι μπορεί να γίνει;
Οι ώρες Check In στο Ξενοδοχείο είναι αρκετά ευρείς ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα, ωστόσο αν κάποιος επισκέπτης έχει πρόβλημα με την ώρα άφιξης μπορεί μετά από συνεννόηση να περιμένει κάποιος στο ξενοδοχείο οποιαδήποτε ώρα ώστε να τον καλωσορίσει.

24-> Θα ήθελα να αποχωρήσω από το ξενοδοχείο μετά τις 12 το Μεσημέρι. Τι μπορεί να γίνει;
Αν και η ώρα Check Out ορίζεται ως η 12η Μεσημβρινή υπάρχει η δυνατότητα να μείνετε παραπάνω μέσα στην μέρα στο Ξενοδοχείο, εφ’ όσον δεν υπάρχει άφιξη για το ίδιο δωμάτιο μέσα στην μέρα.

25-> Υπάρχει δωρεάν ενσύρματη σύνδεση στο ίντερνετ;
To ξενοδοχείο παρέχει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ αν κάποιος χρειάζεται πιο σταθερή/αξιόπιστη λύση στις διακοπές του (π.χ. για επιχειρηματικούς λόγους), μπορεί να συνδεθεί και με καλώδιο μέσα από το δωμάτιο του.

Souda Bay - Chania

Ψάχνετε διακοπές στα Χανιά; Εμπιστευθείτε μας και επιλέξτε την Κρήτη για τις διακοπές σας!