Το Αεροδρόμιο βρίσκεται 25 χλμ μακριά, ωστόσο υπάρχουν ταξί καθώς και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Ο δρόμος δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες ενώ υπάρχουν και πινακίδες για να σας καθοδηγήσουν.

Το λιμάνι της Σούδας βρίσκεται 15 χλμ μακριά, ωστόσο υπάρχουν ταξί, καθώς και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Η διαδρομή είναι εύκολη αφού υπάρχουν πινακίδες καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής γίνεται μέσο της εθνικής οδού.

Η παραλία βρίσκεται 30μ μακριά από το ξενοδοχείο, κυριολεκτικά 1 λεπτό μακριά από τα Δωμάτια.

Στην παραλία υπάρχουν αθλητικές δραστηριότητες καθώς και extreme sports για τους “τολμηρούς” που ψάχνουν κάτι το διαφορετικό. Η περιοχή επίσης προσφέρει πολλές βραβευμένες παραλίες στα Χανιά καθώς και μουσεία , μοναστήρια και ευκαιρίες για πεζοπορία.

Πίσω από το ξενοδοχείο υπάρχει επαρκής χώρος για αυτοκίνητα, ο οποίος φυσικά προσφέρεται Δωρεάν.

Στα δωμάτια υπάρχει η δυνατότητα για τοποθέτηση παιδικού κρεβατιού, εφ’ όσον ζητηθεί όπου και φυσικά παρέχεται Δωρεάν.

Στο ξενοδοχείο υπάρχει ασύρματη πρόσβαση (Wi-Fi)στο ίντερνετ, η οποία προσφέρεται και αυτή χωρίς επιπλέον χρέωση.

Υπάρχει η δυνατότητα της παροχής πρωινού η οποία όμως παρέχεται σε συνεργασία με γειτονικό εστιατόριο,30 μέτρα μακριά από το Ξενοδοχείο.

Στην περιοχή υπάρχουν πολλές υποδομές (μπιλιάρδο, ποδόσφαιρο, ίντερνετ καφέ) που θα κρατήσουν με τον καλύτερο τρόπο-απασχολημένα τα παιδιά σας.

Όλα τα παραπάνω βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το Ξενοδοχείο, συγκεκριμένα στάση υπάρχει 5 μέτρα μακριά, ενώ φαρμακείο και ταξί βρίσκονται στο ισόγειο του ξενοδοχείου μας.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου πληρούν τις προϋποθέσεις ασφαλείας, καθώς και η τουριστική αστυνομία βρίσκεται επί ποδός. Για πάν ενδεχόμενο από το ξενοδοχείο προσφέρονται και ατομικά χρηματοκιβώτια σε κάθε δωμάτιο. Τα Χανιά Κρήτης είναι από τους ασφαλέστερους προορισμούς στην Ελλάδα.

Η περιοχή είναι γεμάτη από μαγαζιά και επιχειρήσεις που πωλούν παραδοσιακά κρητικά προϊόντα τα οποία φυσικά καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Για κάθε κράτηση από το σύστημα κρατήσεων μας έχετε προνόμια και προσφορές  καθώς και ένα πακέτο με παραδοσιακές κρητικές γεύσεις εντελώς δωρεάν!

Στην περιοχή υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που διοργανώνουν αρκετά συχνά “κρητικές βραδιές” και σχετικές γιορτές για τους λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής.

Στην περιοχή υπάρχουν πολλά τουριστικά γραφεία που διοργανώνουν τέτοιου είδους αποδράσεις, ωστόσο μπορεί κάποιος και μεμονωμένα να το κάνει αφού παρέχονται πληροφορίες και υλικό από πολλά σημεία καθώς και από τους υπευθύνους της υποδοχής.

Υπάρχουν τουριστικά γραφεία που συνεργαζόμαστε για εκδρομές  ενώ και μεμονωμένα κάποιος μπορεί να ενημερωθεί είτε συλλέγοντας πληροφορίες από διάφορα σημεία καθώς και από τους υπευθύνους της υποδοχής.

Υπάρχουν πολλές καλές ταβέρνες στην περιοχή ενώ περαιτέρω πληροφορίες μπορεί κάποιος να βρει από τουριστικούς οδηγούς, από τους ντόπιους και από τους υπεύθυνους της υποδοχής.

Στην περιοχή υπάρχουν πολλές εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων που καλύπτουν τις ανάγκες, ωστόσο συμβουλές και λύσεις μπορεί να δώσει κι ο υπεύθυνος επί της υποδοχής.

Η τιμή που σας έχει δοθεί με διαφόρους τρόπους από το κατάλυμα αφορά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και σχεδόν πάντα (αν δεν αναφέρεται στους όρους κράτησης διαφορετικά) μαζί με κλιματισμό. Συνεπώς δεν υπάρχει κάποια κρυφή χρέωση κατά την διαμονή σας στο Despina Studios.

Για να μάθετε αυτή την δυνατότητα η οποία έχει χρέωση, πρέπει να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά με το Ξενοδοχείο, καθώς σε μερικούς τύπους δωματίων η παραπάνω επιλογή δεν είναι δυνατή.

H παραπάνω επιλογή είναι εφικτή, στην ηλεκτρονική σας επικοινωνία όμως με το ξενοδοχείο θα σας ζητηθούν τα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς και η αποστολή του αντιγράφου του αεροπορικού-ακτοπλοϊκού εισιτηρίου σας. Ενδέχεται να χρειαστεί και μια κατάθεση συμβολικού ποσού σε Τράπεζα.

Η μόνη χρέωση έκτος κράτησης είναι το χρηματοκιβώτιο, ή κάποιο πακέτο εκδρομών που πιθανόν να αγοράσετε. Σε σπάνιες περιπτώσεις δεν περιλαμβάνεται στην τιμή ο κλιματισμός, όμως αυτό θα ορίζεται ξεκάθαρα στην φόρμα της κράτησης σας.

Υπάρχει η επιλογή να πληρώσετε και με πιστωτική κάρτα οπότε μπορείτε να διαλέξετε όποιο τρόπο πληρωμής επιθυμείτε. Για ηλεκτρονικές κρατήσεις μέσα από την μηχανή κρατήσεων μας  απαιτείται πιστωτική κάρτα για λόγους ασφαλείας.

Οι ώρες Check In στο Ξενοδοχείο είναι αρκετά ευρείς ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα, ωστόσο αν κάποιος επισκέπτης έχει πρόβλημα με την ώρα άφιξης μπορεί μετά από συνεννόηση να περιμένει κάποιος στο ξενοδοχείο οποιαδήποτε ώρα ώστε να τον καλωσορίσει.

Αν και η ώρα Check Out ορίζεται ως η 12η Μεσημβρινή υπάρχει η δυνατότητα να μείνετε παραπάνω μέσα στην μέρα στο Ξενοδοχείο, εφ’ όσον δεν υπάρχει άφιξη για το ίδιο δωμάτιο μέσα στην μέρα.

To ξενοδοχείο παρέχει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ αν κάποιος χρειάζεται πιο σταθερή/αξιόπιστη λύση στις διακοπές του (π.χ. για επιχειρηματικούς λόγους), μπορεί να συνδεθεί και με καλώδιο μέσα από το δωμάτιο του.