Ενημερώνουμε τους αγαπητούς μας πελάτες ότι το σύστημα κρατήσεων που φαίνεται παρακάτω τροφοδοτείται από την www.booking.com. Κάνοντας κρατήσεις μέσα από την σελίδα μας, www.despinastudios.gr, μπορείτε να την διαχειριστείτε από το λογαριασμό σας στην booking.com, ακριβώς όπως και τυχόν παλαιότερες κρατήσεις σας. Επιπλέον, η επιβεβαίωση της κράτησης θα σας σταλεί όχι από εμάς, αλλά από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της booking.com, oπότε ουσιαστικά δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του συστήματος μας και της booking.com. Το σημαντικό είναι ότι με αυτόν τον τρόπο η προμήθεια που πληρώνει το ξενοδοχείο μας στην booking.com είναι μικρότερη, κι έτσι μπορούμε να προσφέρουμε ειδικές προσφορές στους πελάτες μας, όπως για παράδειγμα δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο Xανίων προς το Despina Studios.

Όλοι οι όροι της κράτησης είναι πανομοιότυποι με αυτούς της booking.com διότι το συγκεκριμένο κουμπί κράτησης προέρχεται αλλά και διανέμεται από την booking.com. Αν συμφωνείτε με τα παραπάνω μπορείτε να κάνετε κράτηση για το δωμάτιο των διακοπών σας πατώντας στον σύνδεσμο, και φυσικά εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στην σελίδα μας.

Eιδική προσφορά – Δωρεάν μεταφορά από αεροδρόμιο!

*Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που γίνονται από την σελίδα μας www.despinastudios.gr, το ξενοδοχείο μας χρησιμοποιεί πλατφόρμα κρατήσεων σε συνεργασία με την booking.com που διασφαλίζει ασφάλεια συναλλαγών. Με αυτόν τον τρόπο η προμήθεια κράτησης είναι μικρότερη και μπορούμε να παρέχουμε αυτή την προσφορά στους αγαπητούς μας πελάτες*

  1. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις 6 ή και παραπάνω συνεχόμενων ημερών.
  2. Η προσφορά ισχύει για το χρονικό διάστημα από 10/4/2019 μέχρι 20/10/2019 και μόνο για πτήσεις που φθάνουν στο αεροδρόμιο Χανίων.
  3. Οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν το ξενοδοχείο με email, fax ή τηλεφωνικώς σχετικά με την ώρα άφιξης τους, τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την άφιξη τους. Θα βρίσκεται κάποιος υπεύθυνος στο αεροδρόμιο για την μεταφοράς σας την συγκεκριμένη ώρα.
  4. Η μεταφορά των αποσκευών σας παρέχεται επίσης δωρεάν.
  5. Εάν επιθυμείτε μεταφορά από το ξενοδοχείο προς το αεροδρόμιο Χανίων την ημέρα της αναχώρησης σας, το κόστος είναι 30 ευρώ. Ομοίως, οι επισκέπτες οφείλουν να ενημερώσουν την διεύθυνση του ξενοδοχείου αναφορικά με την μεταφορά τους τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την αναχώρηση.